Uncategorized

Att välja spishäll till sitt kök (sponsrad video)

Written by Pernilla

När vi byggde vårt nya kök var jag och maken överens om att vi skulle satsa på en ny induktionshäll från Siemens. Anledningen till att vi valde just denna spishäll var att vi ville ha en bredare häll där man kan få plats med flera kastruller och stekpannor samtidigt så här som på videon; 

 Vi är en stor familj och har ofta gäster över så det bör vara lätt att laga mycket mat på spisen och gärna stå två bredvid varandra när man lagar mat.

Att sedan välja just en induktionshäll var ingen självklarhet, var det värt priset? Men det tycker jag att det var. Man får snabbt upp värmen på plattan och den stängs lika snabbt av, vilket gör att man inte behöver vara orolig för att man glömmer bort maten på spisen. Vi har en del på spisen som är ”fri” yta som man kan ställa kastruller eller stekpannor i olika storlekar på.
Måste man byta alla kastruller till induktion? Ja men faktum är att de flesta som görs idag är för induktion redan så det var inget stort problem för oss.
Självklart kan man välja till andra finesser såsom grill t.ex. , något vi hade i vårt förra hus men i ärlighetens namn var det inget som vi använde särskilt mycket men det såg iof snyggt ut.
Förhoppningsvis kan detta vara till hjälp för någon som står i begrepp att välja ny spishäll till sitt kök?
Detta inlägg är sponsrat men bilden,  texten och åsikterna  som är skrivet i inlägget är helt och hållet mina.

XX
Pernilla

About the author

Pernilla

7 Comments

 • Det bästa i köket när vi byggde om 2007 var verkligen induktionshällen! För 3 veckor sen när jag precis värmt stekpannan för att steka kött gick en säkring. Och ytterligare en. Nåt var fel. Det visade sig att hällen gått sönder, varför vet ingen. Blev till att köpa en ny, trist men total nldvändighet. Vi valde Cylinda igen. Nu hade de flyttat om plattorna dessutom så vi får plats med 2 stekpannor när det behövs. Inte sö ofta jag använder fler än 2 plattor men hade vi varit fler i familjen hade jag säkerligen valt en större häll. Smart! Jag tycker fortfarande hällen är det bästa i köket. Kram Milla

 • Vi la också lite extra pengar på en bredare spis. Så värt det! (Tycker maken som mestadels står för matlagningen).

  Kram Lena

 • Supersnyggt! Jag ångrar att vi inte tig induktionshäll på vår nya spis :/
  Ha en skön fredag!
  Kram Lotta

 • Ditt kök är superfräscht! Har sagt det tidigar, du har GOD smak! Din Ida är så söt på sina kalvben, en liten mannekäng!

  Kramar Anna

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: