Lifestyle

Att vara lite ur balans

I bilen med musik i högtalaren tillbringar jag mycket tid nu. I sällskap av dottern ofta som också gillar liksom jag att köra runt och lyssna på musik. Gärna sent på kvällen i mörkret sitter vi där och spelar musik på hög volym

 

 

 

Man tänker så bra då säger dottern. Jag känner också att det är skönt att skingra tankarna lite med musik i öronen på vägarna. Ibland pratar vi men ofta sitter vi bara tysta med våra tankar.

När livet inte blir som tänkt eller planerat eller när det uppstår sorg så kan man känna sig lite i gungning. Jag vet att jag behöver tid för att komma på banan igen och att bara låta allt vara som det är just nu. Men känslorna som kommer över en blir man lite överrumplad av.

Träna försöker jag göra också. Det mår jag bra av och av att träffa mina kära vänner. Tack för att ni finns! Är så oerhört tacksam för allt jag har i mitt liv som skänker mig glädje

 

Personliga inlägg hör inte till vanligheten här, men just nu känner jag att jag kanske behöver förklara varför bloggen blivit tystare och förändrats och troligtvis blir mer förändrad. Mycket har hänt i mitt liv på sistone som påverkar mig och jag måste kunna skriva från hjärtat. Det jag gillade att skriva om förut är inte riktigt samma som nu kanske?

Kram

Pernilla

About the author

lifessilverlining@gmail.com

11 Comments

  • Visst förändras livet ibland. Men, jag är glad bara du skriver. Tycker om att läsa din blogg. Allt behöver inte vara så glamoröst alltid. Var rädd om dig!
    Kram Tummelisa

  • Hej! Jag såg att huset ska säljas och undrade lite vad som hänt. Livet svänger kan man säga och vad som än hänt i ditt liv så önskar jag dig Lycka till med allt. Roliga bilder:-) Kraaam Pia

  • Å jättefint att du skriver om detta – tror det finns många som känner igen sig. Sorg påverkar ju livet på så många plan. Jag vet ju själv att dagen kommer då ens föräldrar försvinner bort, ett stort samtalsämne bland mig o mina nära vänner när vi ses …. Jag har ju själv gått igenom det där med att barnen blir vuxna och lämnat boet, det är av och till i känslorna. Mycket har hänt, mina har båda träffat partners sista halvåret och på väg att bli sambo, hjälp vad hände liksom 🙂 Är förstås glad för det och speciellt för min son som ju haft mycket jobbigt i livet för att vara helt ok vid ung ålder.
    Att bloggen förändras är ju inte så konstigt, du har ju bloggat så länge och livet ändras mycket. Och som min egna lilla sorg är det väl pga det jag själv slutade blogga, vara personlig var en del av det och det tog stopp då det hände för mycket jobbiga saker nära mig och man vill visa hänsyn.. Jag läser inte lika ofta, men är med mina gamla bloggvänner fortfarande. Stor kram till dig Pernilla! kram Milla

  • Stor kram. Det kommer bli bra. Förändring är läskigt men för det mesta positivt. Sorg och vemod över det som var kommer nog tyvärr alltid finnas där. Det är dock något jag uppskattar. Alla minnen bär jag med mig varje dag i hjärtat

  • Har förstått mellan raderna att något har hänt och bland blir livet inte riktigt som man tänkt sig… Låt det ta den tid som behövs och var rädd om dig på vägen. Massor av varma kramar till dig och hoppas att vi kan få möjlighet att ses igen framöver. //Tina

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: