Resa Stockholm Sverige utflykt

Avsked

Written by Pernilla

Jag gillar inte avsked. Jag har så svårt för det. Vem har lätt för det?
Men det är något fint över det också så man behöver ta avsked för att kunna gå vidare.
I går var jag glad på samma gång som ledsen.  Jag har något roligt som väntar men att säga adjö är inte kul. En bitterljuv känsla.
Jag var på sommaravslutning med mina fina arbetskollegor som det också var dags att säga hejdå till för att gå vidare till nya utmaningar.
Flera av dessa personer kommer jag hålla kontakten med ändå och det som väntar runt hörnet känns utmanande och skoj så känslan är inte helt och hållet sorgsen.
Jag är en person som gillar förändring och nya utmaningar. Som min man sa, -”du är ingen förvaltare”. Så sant så sant. Fast nu hoppas jag att det skall bli lagom mycket variation där jag är så att jag blir kvar ett tag.
Vi fick en underbar kväll i går när vi åkte ut till Fjäderholmarna utanför Stockholm med båt. Skålade i bubbel och åt en fantastisk middag på Fjäderholmarnas rökeri som ligger där vid hamnen.
Supertrevlig service! och underbart god mat. Laxen jag åt var rökt och så himla god.
Rekommenderas varmt ett besök dit!

Tänk vilken vacker miljö vi bor i här i Sverige. Att åka ut dit en kväll som denna (även om det var lite kallt) är verkligen svensk sommar.
Ett par dagar kvar sedan är det semester.
XX
Pernilla

About the author

Pernilla

18 Comments

 • Åh, jag vet precis. Jag är en avskedssnyftare och separationsångesten flödar hej vilt vid skolavslutningar, jobbbyten och liknande. Men ändå är det så fint och vackert att gå vidare med alla fina minnen. Vad härliga bilder från fjäderholmarna.
  kram!

 • Fjäderholmarna är fantastiskt. Måste dit snart.
  Hoppas du vill ta ett glas rosse med mig på Våfflan när du är tillbaka från USA. Vill gärna höra om den resan. Kram

 • Ja, fy sånt där är jobbigt, men också roligt. Jag är lika dan. Är absolut ingen förvaltare. Ruttnar när allt går som på räls. Hoppas ditt nya blir bra!

  Kram Lena

 • Inte kul med avsked, men precis som du skriver en bitterljuv känsla. Visst är Sverige vackert det finns många fina smultronställen.
  Kram Mamma C

 • Så fina bilder! Härligt ställe att vara på även om det var ett sorgligt avsked. Förmodar att du både ska byta jobb och företag? Lycka till med det nya, kram Suss

 • Spännande med ditt nya jobb, jag förstår precis vad du menar med förändring och utmaning.Härliga bilder från fjäderolmarna, vi tänkte åka dit men valde en annan marin miljö. Kraaam Pia

 • Å vilken fin kväll ni fick! Avsked är jobbiga – förstås. När jag klev ut från mitt jobb efter 16 år var det dock liksom utan större avsked, vilket även kändes konstigt. Man behöver avslut ibland. Jag funderar också på det där med vilken typ man är, jag skulle kunna säga att jag är en förvaltare, eller mer en strateg kanske, men det är lätt att blanda ihop det med den typ av jobb man hamnat på mer än det man VILL göra eller är bäst på. Gissar att det är därför man vill gå vidare. KRAM

 • Jag tycke rockså att det är svårt med avsked. Men som du säger så är det oftast början på något nytt. Fjäderholmarna har jag hört ska vara fantastiskt fint. Måste åka dit när vi är i Stockholm. Ha en fin dag. kram Annika

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: