badrum Inredning

Badkar och badrumstrender nu

Written by Pernilla

Vilka badkar och badrumstrender som kommer att gälla framgent vet jag inte säkert men jag vet så mycket som att en del har hänt i badrummen de senaste åren när det gäller hur det skall se ut och vara.

Idag kan du göra i princip vad du vill med ditt badrum.

Från det klassiska bubbelbadkaret som många införskaffade för ett antal år sedan kan man nu skaffa sig ett

  • eget designbadkar från kända designmärken
  • olika typer av inbyggda badkar
  •  olika tekniska lösningar som ljud och bild och belysning i badrummet. Det finns tom badkar med inbyggd bildskärm och ljudsystem så du kan titta på tv där om du vill.

Nu har det också börjat förändras på väggar och golv. Man ser alltmer ytbeklädnad i badrum som inte är kakel. Kakel som imiterar trä och tapeter och glas syns allt mer i stället för kakel som ger en ombonad känsla i badrummet

Mörka dova färger ger en ombonad känsla.Detta badkar i svart från Gustavsberg finns hos Buildor.se

Inbyggt badkar på höjd

Mörka träslag och annat material än vanligt kakel och klinker med ett badkar som pryder  rummet . Här kan man ligga och titta ut över himlen genom de stora fönstren. Kan tänka mig att man även installerat ett bra ljussystem här för att kunna spela lite skön musik medan man badar .

Stora växter i badrummet gör också att badrummet känns mer ombonat. Stora växter är väldigt inne år 2018

Glöm sedan inte att planera badrummet väl utifrån hur du kommer att använda det. Om Du inte vill ha ett badkar inomhus kanske du ska satsa på ett utomhus bad Jag upplever att det är många som satsar på ett utomhusbadkar eller bubbelbadkar. Varför inte ha en skön spa del inne med kanske bastu och relaxdel men sen ha ett härligt utomhusbadkar eller en badtunna utomhus. Mysigt att sitta ute i bubbelbadet på kvällen för att sen gå in och basta och njuta i ditt badrum efter.

Mer badrumsinspiration hittar du här

Så många läckra olika varianter på badrum som det finns.

Hoppas du hittar lite badrumsinspo med detta inlägg

xx

 

Pernilla

 

About the author

Pernilla

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: