badrum Inrednng

Badrums makeover- Budgetrenovera badrum

Written by Pernilla

budgetrenovera badrum-collage_fotor

 

 

 

 1. Svart vägglampa för badrum finns hos Frapp 
 2. Badlakan Oddmolly finns hos Ellos
 3. Badrumsmatta finns hos Ellos
 4. Badrumsmöbler Carnegie från Bauhaus

 

Vi har nu beställt hem nya möbler till vårt badrum på nedervåningen.  Det blir en liten badrumsmakeover . Ingen stor renovering alltså utan bara en uppfräschning. Vi tog en offert på en helrenovering där vi skulle byta ut kalkel osv men det var hutlöst dyrt. Det kändes fel att betala så mycket och att riva ut något som inte var egentligen så fult el förstört och slitet, bara det att man vill ha det fräschare. Budgetrenovera badrum passar oss helt enkelt bättre

Inte bara ekonomin utan även miljön blir gladare av att man tänker om lite här.Det tilltalar mig att tänka hållbart och långsiktigt.

Nu ser jag i allafall fram emot vårt ” nya” badrum och har satt ihop ett collage med det som skall finnas med. Jag funderar lite på vilken bad frotté jag skall välja och vilken matta. Möblerna är svarta golvet kommer fortsätta vara brunt. Vilken färg på frottén och mattan skulle du välja?

Pernilla

 

About the author

Pernilla

4 Comments

 • Snyggt med svart grått och vitt. Till det skulle jag kunna tänka mig knallorange, turkost eller illrosa. Ja sån är jag. Kraaam pia

 • Smart att tänka lite hållbart, det skulle fler behöva göra tror jag.
  Här är det dock så att det vi inte gjort är det inte något gjort sedan 1948, så det är liksom nödtvunget…

  Väldigt fina val!!
  Jag är inte så färgglad av mig personligen, men gillar du färg så kan du ju ha knalliga färger till om du vill (men jag tror ärligt inte du gillar så knalligt heller ;-))
  Tycker det är väldigt fint med naturmaterial till som korgar till växter och nån sisalmatta, eller varför inte en ”äkta matta” i dova färger? Då blir det mysigt och ombonat. Beiga handdukar är jättefint till.
  En färg jag skulle kunna tänka mig är nån vacker dämpad grön.

  Har kört in lite uppdateringar nu, funkar det bättre att kommentera då?
  Kram Anna

  • Jag är ju som du där i färgval och det var väldigt bra tips tack för dem! Det är när man har äldre badrum som ni har som man måste renovera dem helt eller om det är ofunktionellt eller trasigt givetvis. På landet har vi ett från 60 talet:) det görs ju om helt nu ska in och testa att kommentera jag hoppas det funkar bättre! Kram kram

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: