Uncategorized

Badrumsinredning från Swoon aw 2016

Written by Pernilla

Swoon har badrumsinredning i fyra olika stilar Side, Soft Square och Single. Nu lanserar Swoon aw 2016 Studie och Stone och det skall göra badrummet till ett finrum.

Det finns en stil för varje personlighet och för varje badrum. Om man har stort eller litet, gästtoalett så passar någon av möblerna in.

 

Vi ser badrumsmöbler med benstativ i valfri färg, med ovanpåliggande handfat ( som jag tycker är väldigt snyggt! )  samt  heltäckande möbeltvättställ i matchande kulörer från italienska Globo designade av välkända trion Claesson Koivisto Rune, Formgivare Fredrik Wallner

För att möta den nya trenden med väggmonterade blandare, så kommer de nya heltäckande möbeltvättställen både med och utan hål för tvättställsblandare.

 

swoon-studio-grey_2-640x853

 

 

swoon-studio-drawer-640x853

Pressbilderna är stylade av Lotta Agaton och fotograferade av Kristofer Johnsson ..

Nedan är exempel på fler stilar som de har.

swoon CroppedImage14001400-swoonM2031klarb4-kopiastartsida Swoon CroppedImage14001400-swoonvardagsrum107klarb-kopia-2

Min personliga favorit är denna

 

Hej på er!

Nu har man haft många lata dagar och som vanligt börjar det att klia i inredningsfingrarna. Jag vill alltid göra så mycket med hemmet efter jag varit lite sommarledig.

I År är det fokus på badrum både här på landet men också hemma där jag vill styla om lite. Det blir inga dyra ingrepp men just med möbler kommer jag förändra. Här på landet blir det en större förändring då vi skall flytta badrummet till en annan del av vårt lilla hus. Så det pågår ritning och tänk förfullt hur vi kan optimera det på bästa sätt. Det skall bli så kul när det kommer kunna ta form. Jag har valt ut en stil på landet som passar bättre in i den lantliga miljön och en annan stil hemma. Även om man tycker att en möbel är väldigt fin kanske den inte passar in i stilen på huset och i badrummet tycker jag.

Ha en fortsatt härlig sommardag!

About the author

Pernilla

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: