Inredning

Badrumsmöbler snart på plats

Written by Pernilla

Nu är det på gång med badrumsrenovering på vårt landställe på Öland. Vi har rivit ut vår lilla toalett, med dusch och gjort ett större badrum av barnens sovrum istället. Barnen har fått en egen liten stuga på tomten så de kan rå sig själva i istället. Vi väntar nu bara på att rörmokaren skall komma och installera rören till handfat och toalett och dusch. Vi hade hoppats på att få det klart till påsk men han hinner inte fixa det innan som det verkar och då blir det svårt för oss att åka dit, utan badrum.

Jag vill ha en ” lantlig stil ” i badrummet och funderar nu på badrumsmöbler som passar in i den stilen. Tycker att detta möbelpaket var väldigt fint. Väldigt bra pris på det är det också.

 

 

Ett badrum kan ju kosta hur mycket som helst, beroende på vad man väljer för inredning och material. På vårt landställe är vi mest på sommaren så det blir under några veckor per år  och när vi är där så tillbringar vi mycket tid ute så jag har inställningen att det inte behöver vara så påkostat bara det är bekvämt fräscht och funktionellt så att det fungerar bra för oss alla när vi är där. Tvättmaskin och diskmaskin är något som jag absolut kommer att installera.

Det skall i alla fall bli väldigt kul och komma ned när badrummet är klart. Sen är det dags för köket men det får vi nog vänta ett tag till på. Det tar tid att få in alla personer som är delaktiga i bygget.

Pernilla

 

 

About the author

Pernilla

1 Comment

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: