Inredning Lifestyle

Belysning ger stämning

Nu går vi mot mörkare tider och i augusti kommer vi ha än mer glädje av lampor både inne och utomhus. När det är dags för kräftskivor 🙂 känner man att man vill tända upp lite mer. Förhoppningsvis har vi också ljumma kvällar att glädjas av då också , visst är det härligt!?
Inreda sovrummet på landet
Nu funderar jag på vilka gardiner och m.m jag skall ha i vårt sovrum på landet där vi nu håller på att tapetsera. Sommaren är verkligen en fixartid för många både inne och ute. Bara titta på alla sommarprogram på TV som går, Sommar med Ernst m.m som visar hur vi gillar att fixa:)

 

Taklampa
 Jag valde mellan denna tapet och den på bilden nedan. Gardinerna blir nog  dessa enkla vita tror jag. Sedan har vi köpt mörkläggningsrullgardiner också som hänger under gardinerna. Taklampa har jag kvar att välja.
Lampbutik online med stort utbud
Lamporna jag valt och som finns på bilden här ovan finns hos Lamp24 som har otroligt många fina lampor, störst utbud i hela europa. De har märkeslampor från By Rydens, Flos, Kartell, Northen och många fler. Lampor i alla prisklasser så det är inte svårt att hitta något man gillar.
 Jag funderar nu på en av dessa taklampor, den  här lampan är i rustik stil  och den  här i mer vintage look, de bör båda passa in i stilen med tapeterna. Rummet är ljust och fint nu på sommaren men jag tror man kan ljusa upp rummet med taklampor  ännu mer än vad det redan är när det blir mörkare ute.
Den här bordslampan skulle sedan passa bra ihop med taklampan, den är i samma vintage stil. Det skulle vara snyggt att ha vid sängen kanske.
Nu när vi snart är färdiga med sovrummet har vi renoverat klart vårt lilla hus på landet. Det är dags att då renovera en av gästhusen med ny färg på väggar tak och nytt golv. Våra tonåringar har en varsin bod/ gäststuga att bo i här nere. Som tonåring är det skönt att ha ett ” eget” hus att gå in i. Vi vuxna tycker också det är bra eftersom de sover längre än oss och lägger sig senare.
Kram Pernilla

About the author

lifessilverlining@gmail.com

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: