Inredning Inredning mattor PRESS pressevent

Bemz Ikea sofföverdrag . Bemz i samarbete med Designers Guild

Written by Pernilla

Jag var på ett pressevent hos Bemz som visade sin linnekollektion från Designers Guild . Bemz Ikea sofföverdrag har utökats med sju nya färger + Nytt överdrag i Urban Loose Fit för Söderhamn tresitssoffa och fåtölj 

Färgerna är nya även för Designers Guild och ingår i deras exklusiva linnekollektion Brera Lino. 2017 är året då vi vill inreda med mer färg, och Bemz nya överdrag gör det möjligt att skapa ett färgrikare hem samtidigt som man behåller den naturliga looken som tvättat linne ger. De nya tygerna i blått och grönt ingår i den rådande, starka färgtrenden medan den roströda nyansen Coral går mer åt den jordiga färgskala som spås bli en av de starkaste trenderna under 2017.

De skira ljusrosa och gula tonerna är nästan vita och andas vår. De nya färgerna passar bra ihop med klassiskt neutrala toner i vitt, grått och beige och är lätta att matcha med Bemz övriga tyger. Linne är ett bra val inte bara för dess unika utseende och naturliga charm, utan även ur ett miljöperspektiv. Designers Guilds tyger i 100% tvättat linne, som tillverkas i Europa och vävs i Italien, möter Bemz höga krav på design och kvalitet. 

Bemz Ikea soffoverdrag

 

Här diskuterar proffsen på Bemz och Designers Guild med varann, vem vet kanske något ny kollektion som kommer fram:). Bemz samarbetar med många framgångsrika formgivare och designers. Grundaren av Bemz heter Lesley Pennington. Hon startade företaget för 10 år sedan genom att köpa en Ikea soffa som hon sedan ville byta utseende på. Sedan dess har det utvecklats till en framgångshistoria med många intressanta samarbetspartners.Nedan ser ni några av de som de samarbetat framgångsrikt med.

Katarina är Bemz egen designer.

 

En nyhet är Bemz överdrag för Söderhamn tresitssoffa i Loose Fit Urban med tyget Brera Lino Pearl av Designers Guild. Bemz kuddfodral i Brera Lino Pearl och Brera Lino Vanilla av Designers Guild och Rosendal Pure Washed Linen Lavender.

Nedan får ni se hur man kan ändra utseendet på en soffa väldigt lätt genom att bara ändra textilerna runt om, på väggen eller på kuddarna i soffan

 

 

 

 

 

Här har vi den populära soffan Stocksund från Ikea i blommigt tyg som lätt också förändras genom att byta ut färgerna på kuddar och textiler

 

En soffa i Rosa sammet- så himla snygg! Soffan Karlanda förvandlas när den får på sig tyget i sammet från Designers guild. Priset på denna klädsel är 4400kr! Så himla bra pris för att snabbt kunna förvandla en soffa till helt ny!

Bemz sammet soffa

 

Som också blir snyggt förvandlad med andra färger till.

Genom detta kan man förnya sig utan att ruinera sig. Det är ett väldigt bra miljötänk i detta också tycker jag. Jag som inte har en Ikea soffa, blev nu väldigt sugen på att köpa en bara för att få köpa en egen klädsel på den 🙂

Vi får se om det blir någon soffa till landet nu när vi är klara med renoveringen där, då lär det bli en Ikea soffa med klädsel från Bemz.

 

Visst blir man sugen på färg när man ser detta? Och jag kan tänka mig en rosa sammetssoffa nu helt klart!

Pernilla

About the author

Pernilla

1 Comment

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: