Blått är flott

 

Jag har fått hem en väldigt fin kavajkofta från butiken Shoescape som jag vill visa er.  Den är ifrån Isay_dk  och i väldigt skön kvalité , lite kraftigare som gör att den passar bra som kavaj. Stickningen är av typen Busnel.

I samarbete med Shoescape, Scandisysters och Isay_dk

Den är perfekt att ha en sommarkväll istället för jacka Tex. Ryggen har en så fin detalj som jag försöker visa er här:)

Snygg både öppen som stängd, fickor i sidan

Kavajen finns här hos Shoescape

Har ni sett våra vackra Pioner som nu blommar och doftar så ljuvligt!  Nu är rabatterna fyllda med vackra pioner, alla har inte än slagit ut så man får njuta ett tag till och snart kommer rosorna. Ljuvlig tid!

Nu skall jag äta middag innan jag sen skall åka och hämta dottern och hennes vänner på Gröna Lund, där de är för att lyssna på bandet Tjuvjakt så inget fredagsvin här i kväll inte

Önskar dig en fin kväll!

Pernilla

 

 

 

About the author

Pernilla

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: