Dagens outfit Mode

Bloggar kvinnor 50+

Written by Pernilla

Inlägget innehåller affiliatelänk till Boozt.com

 

Bloggar kvinnor 50+

Vi var ett gäng bloggar kvinnor 50+ som träffades hos Katarina, Sallys hus. Några var också runt 40+ men runt åren 40-50 var vi allihop. Det är kul att lära känna andra bloggar med liknande intressen som en själv i samma ålder. När jag själv började blogga letade jag efter bloggar för 40+ och nu kanske mer en modebloggar 50+ eller åtminstone blogg för 50+ även om det inte innehåller mode.

Det är alltid roligt att se mode på kvinnor i ens egen ålder. Vi är inte så många som bloggar om mode när man fyllt 40-50 år, vilket är synd tycker jag. Jag får alltid inspiration om kläder och smycken när jag ser det på någon annan. Och då mest när jag ser plagget på någon i min egen ålder.

Lite hälsosnack, skönhetssnack, mode, resor och inredning kan man få ta del av och läsa om hos mig och många av mina bloggkollegors bloggar.

Mer om detta trevliga bloggevent hos Katarina och bilder såklart kommer när jag hunnit gå igenom bilderna lite. Det blir ju en del bilder att gå igenom kan jag säga!

Men trevligt var det och solen sken när vi drack bubbel på Katarinas altan.

 

Tänkte jag kunde  visa vad jag hade på mig under bloggeventet. Jag hade på dagen på mig denna klänning från Ichi som du nu hittar på REA till fyndpriset! här

Perfekt soliga sommardagar att slänga på sig och packa ned i resväskan till sommarsemestern.Modebloggar 50+

 

Bloggar kvinnor 50+

Röda skorna hittade jag i en butik i vår lilla stad och jag har inte hittat dem online, men jag kan tipsa om andra snygga röda sandaler med klack som finns här  De här tycker jag är supersöta men också dessa här. Jag tycker att ett par röda skor gör blir så snyggt att bryta av med.

Örhängen från Caroline Svedbom 

Kvällens outfit kommer senare. Nu är det dags att ta tag i middagen, killarna är på väg hem från fotbollsmatch. Vi får väl hoppas att det blev vinst så det blir god middagsstämning 🙂

Kram

Pernilla

 

About the author

Pernilla

8 Comments

Leave a Comment