Resa

Bo på billigt hotell Rom Italien

Letar du efter att bo på billigt hotell Rom Italien som dessutom ligger centralt så kan jag tipsa om vårt hotell som vi bodde på.

 

Nu är vi hemma efter långweekend i -Rom i Italien.  Det är eg ett bed and breakfast som jag rekommenderar och jag hittade det på Tripadvisor som är bra att kika på när man vill få lite råd och tips tycker jag.

Detta boende har två våningar så barnen sov uppe och vi nere. Det fanns även två badrum och utanför rummet fanns ett litet gemensamt kök där det dukades upp en enklare frukost varje morgon.

Inlägget innehåller adlinks.

bilderna kommer från Booking.com hemsida

 

Du kan boka boendet Cancelleria Comfort Inn  här eller här

Läge och komfort

Läger var väldigt bra. Promenadavstånd till Vatikanen, Colloseum och stora shoppinggatan Via del Corso. Restauranger fanns gott om att välja på utanför dörren. Men denna lägenhet låg ändå på en liten gata utanför restauranggatan så det var ganska lugnt där.

Jag skulle säga att det är perfekt boende för en weekend för 2-4 personer. Du har vad du behöver gällande kök, fräscha dusch/ badrum , vattenkokare , bra fungerande wifi och två TV apparater m.m. Dock var sängen på övervåningen en bäddsoffa så det får man tänka på om det är vuxna som skall sova där och har lite krav på sängkomforten. För barn är det ok känner jag. Våra barn får ofta sova på bäddsoffa ( med 3 barn blir det ofta bäddsoffa som erbjuds) när vi reser och det har funkat utmärkt.

Vill du ha fler tips från Rom kan du söka i sökrutan på bloggen på Rom.

xx

Pernilla

 

 

About the author

Pernilla

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: