Uncategorized

Bodytoner- bra cellulitbehandling!

Written by Pernilla
image bodytoner

Bodytoner

imageJag har länge velat göra något åt mina celluliter på låren, särskilt nu när solen kommit och man vill gå i kjol!

träning och bra kost är det viktigaste!! Men det räcker inte tyvärr.

Så när min kollega Marie  testade detta kände jag bara att det är ju perfekt med denna bodytoner. En bodytoner som faktiskt fungerar på så sätt att den hjälper kroppen med att transportera bort slagg och vätska och frigör fettcellerna från detta. Det förs ut ur kroppens naturliga reningssystem och då krymper fettcellerna.

Resultatet från Marie som gjort detta var hela -5 cm. Huden blir len som en bebisrumpa och känns fastare.

Nu är det min tur att testa och jag återkommer med mitt resultat senare.

Har du testat? Har du problem med celluliter?

Pernilla

ps. Vill du själv testa kan du beställa här.

 

 

 

 

About the author

Pernilla

3 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: