hälsa mat dryck bakverk Recept

Boosta ditt Immunförsvar med vitamin juice

Written by Pernilla

 

Åkte på en till förkylning direkt efter min förra. Åt en kur av penicillin för en öroninflammation som jag drog på mig efter att jag flög med en förkylning. Efter en sådan kur får man alltid lite sänkt immunförsvar så typiskt nog åkte jag på en ny förkylning. Samma sak varje år denna tid på året.Typiskt också för varje gång när jag kommer igång så bra med träningen kommer detta som ett brev på posten och så får jag bryta av.

Nu boostarjag upp med massor av c vitamin och andra nyttigheter för att stärka upp mitt immunförsvar.

 

Här kommer ett recept på en riktigt bra ”immun försvar booster ”med vitamin A B C och D

 

mixa 1 apelsin

1/2 citron

4 små morötter

1 bit ingefära

Enjoy!

 

Pernilla

About the author

Pernilla

3 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: