Doft o kosmetika o hår

Bra hudvård för dig som fyllt 40 år

Written by Pernilla

Bra hudvård när man fyllt 40 år

Inlägget innehåller reklamlänkar.

 

Ä

Om du inte brytt dig om hudvård tidigare är det dags i 40 års åldern. Jag har i unga år lyckats solskada min hud ganska mycket. Man visste inte så mycket om hur man tog hand om huden då och skyddade den. Men efter jag fyllt 40 kände jag alltmer hur viktigt det var med återfuktning av huden morgon och kväll för att få huden attse mjuk och len ut.

Serum

Det är så himla stor skillnad om jag inte använder serum. Det känns att återfuktningen blir djupare med ett serum. Väl investerad produkt.

 

Ögonkräm

åh så viktigt med en ögonkräm. Om det är någonstans rynkorna börjar är det runt ögonen så smörj med en tunn ögonkräm här

 

Dag och Nattkräm

Idealiskt är att ha en på dagen och en kräm som är fetare på natten. Gärna antiaging krämer.

Jag känner att är det är kallt ute har jag mer behov av en fetare kräm.

 

Ansiktsmask

är perfekt att använda dåoch då för att ge huden en extra fukt och närings boost

 

Du kan läsa mer om hudvård i ett tidigare inlägg här

 

Mina favoritprodukter är dessa från Skincode

 

Pernilla

About the author

Pernilla

1 Comment

  • Ja det kostar på att ligga på topp Fniss! Jag har nog bara dagkräm och rengöring. Masserar huden ordentligt varje dag tror att det gör att huden får syre och håller sig fräsch. Bara min egna teori. Önskar jag orkade vara lite mer noggrann. Kraaaam Pia

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: