Bra reselänkar

Nu är det många av oss som skall ut och resa och här är bra reselänkar som du kanske kan ha nytta av inför resan

Denna vecka är jag på resa till Italien igen. Jag gillar verkligen Italien så det skall bli kul, det blir en blandad nöje och jobbresa. Hit till Parma skall jag

Inlägget innehåller adlinks till Tripadvisor, Flygstolen ,Sembo och momondo

Här kommer några bra reselänkar som du kanske kan ha nytta av inför resan

Tripadvisor Här kan man bland annat leta upp bra hotell eller restauranger dit man skall åka. Jag brukar se vilka restauranger som finns i närheten av där jag skall bo, även Cafeér och annat kan man hitta vad folk tyckt om och gett för betyg till, jag har själv också lämnat omdöme och betyg här.

Billiga flygresor kan du leta efter här hos Flygstolen   eller hos MomondoJag brukar alltid jämföra resorna på olika flygsidor, just nu hittar man också många bra kampanjer på resor inför sommaren.

Hos Sembo kan du hitta boende och resepaket. Bra familjeboenden eller bara resor. Flera gånger har vi bokat bara själva resan via Sembo, de har varit billigast och snabbast och boendet på annat håll. Senast till Teneriffa var det via Sembo vi åkte.

Och ibland är det ju så att flygen blir inställda eller försenade. Visste du att du kan få ersättning för det? Via denna ersättningskalkylator från Flightright kan du kontrollera din ersättning.

Flightright kontrollerar ersättningsanspråket och informerar dig om ditt ersättningskrav. Många gånger får resenärer inte sin ersättning utbetalt och då kan Flightrights experter hjälpa till med deras experter, de sköter kontakten. Det känns ju skönt att få hjälp med detta. Själva tjänsten är gratis och om du inte får ersättning kostar det inget men får man ersättning tar de en provision på den.

 

I sommar blir det ingen resa utomlands för oss i familjen, det blir bara vara på landet, men i vinter far vi i väg igen. Resan till Teneriffa är bokad.

 

Har du några reseplaner i sommar?

Pernilla

 

 

 

 

 

 

About the author

Pernilla

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: