badrum Inredning

Budgetrenovering av badrum /toalett

Written by Pernilla

Ja då var lilla vårt badrum så gott som klart äntligen. Vi har gjort en budgetrenovering av badrum  nr 1 på nedervåningen. Vi inte har kaklat om utan bara bytt ut möbler och attiraljer i badrummet.  Från början ville jag ha nytt golv då golvet är beige-brunt och kändes inte så up to date, men så såg jag i en tidning ett brunt golv med svarta möbler som var väldigt snyggt och blev inspirerad att förändra liknande. Det är både väldigt dyrt och dumt med tanke på miljön att slita ut ett kakel och klinkers bara för att jag tröttnat på färgen för det är fortfarande fräscht och helt så jag fick tänka om.

Så nu har vi matchat det beige-bruna golvet med det svarta i möblerna, och detaljerna och det blev riktigt bra tycker jag själv.

imageKommoden är från Camargue och tvättstället likasåimageJag valde bruna läderhandtag som matchar golvetimageTvål och handkräm från Rituals som doftar ljuvligt och löddrar sköntimage
image
imageDusch kabinen har svarta detaljer, den är också av märket Camargue. Rören på väggen bytte vi även ut från tidigare vita till kromade och själva duschen också.imageLampan ovan badrumsspegeln är från butiken Frapp och det var den enda liknande lampa jag hittade som är för badrum. Den ger ett väldigt skönt sken. image
imageNY badrumsmatta  av märket HK living
imageJa så nu fattas egentligen bara ett skåp som vi har beställt från Ballingslöv som skall upp på väggen bredvid spegeln så är det sen helt klart . Badlakanen från Dirty Linen visade jag i tidigare inlägg.

Jag hade tagit bilder på hur det såg ut före men jag hittar dem inte nu  tyvärr.Det hade varit kul att jämföra med.

Ha en fortsatt fin söndag och var med och tävla om ett härligt doftljus här nedan om du inte redan gjort det.

Pernilla

About the author

Pernilla

8 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: