Inredning

by Crea tillverkar superfina barstolar

Written by Pernilla

Idag fick jag hem de nya barstolarna från by Crea. Wow vilken fin service !

Barstolar från by Crea

by Crea

Nu är det projekt ny matsalsplats på gång här hemma. Även platsen runt köksön har vi gjort om.

 

Snabb och trevlig kontakt med kundservice.

Man går in och väljer ut vilka barstolar man vill ha, höjd, material på ram och sits samt färg och på bara ett par dagar hade jag dem hemlevererade till dörren!

Företaget by Crea är ett Svenskt företag som egendesignar möbler för hand med svenskt material och svenska leverantörer. Förutom jättefina barstolar, gör de andra stolar och sängbord.

Jag uppskattar verkligen detta med snabb och trevlig service! Något som jag tror blir allt vanligare att man vill ha i vårt snabba samhälle. Detta med 8-10 veckors levereantid känns inte så attraktivt längre helt enkelt!

Bild på stolarna kommer senare.

Matplatsen

Mattan under bordet har kommit på plats också. Den kommer från Rusta. Jättenöjd med den. Och ett tips till dig om du är ute efter en ny matta för nu har Rusta 25% rabatt på mattorna.

Denna matta har varit slut en tid men nu hade de fått in några ex. I Täby butiken här i Stockholm, så den norpade jag direkt. Den sista, fick jag :). Superskön att gå på och den går att tvätta i 40 grader så därför passar den under matbordet också.

Nu väntar vi bara på bordet som jag letat efter för att få det ” rätta” och lampan är beställd. Stolarna har jag köpt också, så snart börjar det formas så som jag tänkt mig det. Jag hoppas verkligen det blir som jag tänkt. Man har en bild i huvudet som man hoppas det skall bli.

Det kommer bli mörkare färger än de jag har nu i alla fall. Lite vågat kanske, vitt är ju alltid fräscht och alltid gångbart. Men nu känner jag för den mer ombonade varma färgskalan.

Dock är det ju så att börjar man ändra någonstans vill man ändra på andra ställen efter det.

Nu ska jag göra en kopp te och bädda ned mig i soffan framför TVn, jag har blivit sjuk 🙁 Influensa eller liknande verkar det som

Kram Pernilla

 

 

 

About the author

Pernilla

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: