Forever FIT hälsa Uncategorized

c9 och F15 forever program – ett koncept för dig som vill snabbt komma i form.

Written by Pernilla

ga ner i vikt- Forever FIT c9 och F1 20160514_5863

Blusen kommer från märket Dry Lake och Ellos har det märket

Många undrar över detta med  Forever FIT konceptet där C9, F15 finns. F15 forever programmet är en nyare variant än det tidigare F1 , F2 och F3 konceptet.

Vill du gå ner i vikt med ett bra kost och komma i gång med ett träningsprogram då skall du testa Forever FIT C9 och F15 från  Foreverliving. Jag har testat det gamla konceptet F1 och det är det samma som F 15 bara det att F15 är enklare och uppdelat i tre nivåer utifrån var du befinner dig själv vad gäller tråningsvana. 

Träning för viktminskning och en bra kost är själva basen till att få bra bestående hälsosamma vanor och det kan man säga att Forever FIT konceptet går ut på.

Det är så många som nu fått så bra resultat , både gällande viktnedgång och vad gäller att bli synbart mer vältränade. Men också vad gäller att man mår bättre. Man blir piggare, får en glad mage och fin hy. Söt och saltsug minskar och man lär sig känna hungerkänslor och glädje till att träna.

Hur fungerar det?

Om man vill gå ner i vikt skall man följa detta program under 69 dagar men du kan också välja att bara göra 9 dagar om du vill gå ner i vikt snabbt, sedan ta någon av de tre bokarna i F 15.

Du kan läsa mer om hela konceptet med F 15  här

Perfekt att kicka igång kroppen med detta om man känner ”jag går inte ner i vikt så lätt ” man börjar med de 9 dagarna och fortsätter sedan att lägga på träningen och bra matvanor i nästa steg så att det fungerar även på längre sikt.

C9 är en kickstart på 9 dagar som du kan läsa mer om här. Du går ner i vikt snabbt med några kilo under dessa 9 dagar. Ställer om kroppen för bättre vanor och rutiner. 

Det är ingen detox eller svältkur, bara ett sätt att kickstarta sig själv till bättre kost och motionsvanor, att låta kroppen bli salt och sockerfri och få regelbundna goda rutiner vad gäller kost och motion.

Programmet är framtaget av experter vad gäller kost, hälsa och motion. Produkterna är alla kvalitetsprodukter med bland annat ekologiskt odlad Aloe Vera.

Det är inte så att man skall dricka sig smal på enbart drycker.

Du skall lära dig att äta en välbalanserad kost med mycket näring och med lagom mycket energi innehåll.

På samma sätt som folk går till viktväktarna och lär sig att ”äta rätt” lär man sig här just så men utan att räkna points osv.

Det är som att man får en personlig tränare och kokbok, hälsorådgivare i en och samma box

Gruppen som testade detta gick i genomsnitt ned 8 kg . Alla blev mer vältränade och med synligt mer muskler . Du gör träningen hemma med din egen kropp och lite vikter (hantlar eller gummiband) så du behöver inte köpa ett dyrt gymkort. Alla övningar gör man med hjälp av videoinstruktioner. Det är ett program som påminner mycket om Tabata eller cirkelträning om du känner till det? Ett träningsprogram som bränner mer energi än jogging.

Följ bara programmet som det står att du skall göra dag för dag svårare än så är det inte för att lyckas. Följer man hela programmet med alla fyra boxarna tar det 69 dagar, så lång tid tar det att ställa om kroppen och hjärnan till bättre vanor.

Självklart kan man endast ta kickstart boxen (C9) om man snabbt vill gå ned några kilo till bröllopet eller festen eller om du vill bara bli pigg och må bra. Du kan också välja att hoppa över C9 och direkt köra på någon av F15 boxarna om du vill få fart på träningen och börja tona kroppen med mer synliga muskler utan att gå ned de första kickstartkilona.

 

I januari 2016 till maj körde jag det förra konceptet som hette F1,  och  F2.

Vad är mitt resultat av att köra F1 efter att jag kört C9

Jag har kört c9 först för att ställa om kroppen till minskat sötsug och snabbt bli av med några kilo för att känna att jag kickstartar kroppen och mitt resultat kan du läsa mer om här

Mitt mål har varit sedan jag startade detta att leva ett mer hälsosamt och få bra rutin på träning vilket jag har uppnått! Jag är inte klar än, men jag har kommit en bra bit på väg ungefär halvvägs. Tidigare gjorde jag snabba viktminskningar men fick inte bra rutin och träningsglädje. Jag har inte följt detta strikt då det varit lite vin och annat också som fått tagit plats i mitt liv, jag har valt att inte välja detta helstrikt vilket har gjort att det tagit längre tid att nå dessa resultat kanske.

Självklart ville jag gå ner i vikt även om det inte var det enda anledningen till att jag genomförde detta koncept.

Jag har gått ned 4 ,2 kg sedan jag startade med F1 men mest har jag minskat i cm på kroppen. Jag har fått en synbart fastare mage,

-6 cm på låren

-3 cm på armarna

-8 cm över stussen

-7 cm i Midjan

Här är fördelarna förutom minskning i vikt och cm.

Jag  började att köra programmet med F1 och senare F2 och hittade glädjen i att röra mig igen.

⇒Skönt att träna programmet hemma utan att gå på pass med andra när man är otränad

⇒Perfekt när man har ont om tid, bara att rulla ut yogamattan, ta fram hantlarna eller gummibandet och köra intensivt i 30 minuter för det tar inte längre tid

⇒Perfekt att ha med programmet på resan, träna på hotellrummet

Genom att följa programmet regelbundet har jag känt att jag blivit starkare och fått bättre kondition.

Nu har jag skaffat mig ett gymkort där jag börjat träna 3-4 gånger i veckan. När jag inte kommer dit tar jag fram F1 el F2 programmet och kör efter det, eller om jag är på resa och känner att jag har ont om tid är det perfekt att använda.

Sedan jan- april har min metaboliska ålder minskat med 12 ÅR!!

Jag har mätt mina mått med hjälp av en specialvåg där man även kan se sin ålder. Det var väldigt sporrande när jag såg att jag från början var äldre än vad min verkliga ålder var! Nu är jag yngre än min verkliga ålder!!

Något annat som är intressant är att jag ökat min muskelmassa med nära 1 kg. så med tanke på det har jag gått ned mer än 4,2 eftersom muskler väger mer än fett.

 

Jag-viktminskning-20160514_5852

 

Viktigt för att lyckas!

En sak som varit viktig för mig för att lyckas med detta är att jag tränat ihop med mina kompisar. Vi har peppat och sporrat varann. Det har varit roligt att ha kompisar som sporrat varann både med träning och viktminskning. Men i början ville jag inte gå till gymmet och då var det perfekt att köra F1 själv hemma där jag kunde köra på i min egen takt. Det är det som är så bra med detta program att man har som en egen tränare hemma.

Jag har en app som heter My Fitnesspal för att hålla koll på kcal jag äter och där jag också registrerar min träning.

Med hjälp av den kostomläggning som jag gjort med Forever FIT programmet, där man äter regelbundet med mellanmål och med lågt GI, utan laktos och gluten har jag dessutom nästan blivit av med min migrän som en extra bonus!

Vill du vet mer eller har du andra frågor maila mig gärna på guldkanter@gmail.com

Pernilla

ps.Vill du själv testa Kickstartsprogrammet som du kör under 9 dagar eller andra delar av detta koncept går det bra att beställa programmet Forever FIT kan du göra det genom att maila mig på guldkanter@gmail.com priset för en låda är 1372kr +frakt

Vet du inte var du skall börja, rekommenderar jag dig att Börja med C9 för det är en bra start om du vill gå ned i vikt. Vill du inte gå ned i vikt så mycket utan mer komma igång med bra träningsrutiner startar du med F15

 

 

 

 

About the author

Pernilla

11 Comments

 • Du ser verkligen strålande ut, Pernilla. Och grattis till Din viktminskning och framförallt att din migrän försvunnit. Min försvann när jag började med B12. Jag har också ämnet kost & träning på min blogg idag, men från ett annat perspektiv !
  Lycka till på Din resa!
  Kram från Kate

 • Vad roligt att höra om ditt fina resultat! På alla fronter liksom, det är ju inte bara vikt ELLER träning ELLER energi man strävar efter utan helheten. Utan quickfix som oftast inte håller så länge…. Kämpa på!
  Jag har själv en supersvacka just nu, är helt energilös men lite kanske för att jag drog igång med en snabb kolhydrats OCH kaloriminskning förra veckan, det blev inte bra alls denna gång för orken även om syftet var att det skulle bli tvårtom…. En annan gång går det jättebra — konstigt är det! Kram!

  • Tack Milla! Nej för snabb kolhydratminskning klarar inte jag. Kolhydrater är viktigt för mig så jag inte känner mig låg. Med detta får man i sig kolhydrater också. Hoppas du blir piggare snart kram

 • Hittade dig på insta, trevlig blogg du har också 🙂 Måste få fråga vart din blus kommer ifrån, vilket märke är det, ser ut som en odd molly, men känner inte igen den? Vh Pernilla

  • Tack vad kul att du gillar min blogg och blus:) det är en blis från märket emily van den Bergh och köpt i en butik i Danderyd stklm. Kram

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: