Inredning Uncategorized

Cervera sätter guldkant på vardagen med bakredskap

Written by Pernilla

Det bakas som aldrig förr och behovet av snygga och funktionella redskap för baket ökar. Så i höst storsatsar Cervera på serien Grimstorp från Anders Petter. Nu får Leila konkurrens. Alla gillar vi att ha snygga redskap i köket eller hur ? Så det kanske finns utrymme för fler.

 plu73514grimstorpslickepottsetturkos3del plu73516grimstorpflorsockerstrare  plu73875grimstorpkkshandduk50x35cm Cervera plu74590grimstorplitermatt1lturkos

Dessa produkter passar att ge bort som gåva eller så har man praktiska redskap till en själv som dessutom är snygga. Det finns stekpannor och kastruller från Green Pan bland höstens nyheter också och även lyxiga slipade kristallglas i serien Rumours från Cerveras egna varumärke Table Top Stories. ( har ni märkt att kristallglas är på stort intågande igen?) En helt ny servis från Table top Stories, Romance och ny färg Rosa presenterades också på visningen som jag var på. Bilderna jag tog där har liksom försvunnit men vad gör det när man kan kika på fina pressbilder i stället.

Cervera rumourswhiskeyset Cervera Romance plu74149romancetallrik27cmgr Cervera plu74348stekpanna24cm

Flera av nyheterna förpackas i härliga presentkartonger som sätter guldkant på vardagen och ger en lyxig känsla.

Nilla

About the author

Pernilla

6 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: