Inredning vardagsrum

Chamois kuddar och filt i soffhörnet

Written by Pernilla

 

Nu är det ju så att man vill kura ihop sig i soffan och tända ljus när det är mörkt ute. Jag har uppdaterat soffhörnet med nya kuddar och en filt från Chamois. Det märket gör inte bara väldigt fina dukar utan också kuddar. Filtarna finns i samma härliga mönster som finns på dukarna som jag gillar så.

Jag har köpt detta genom min vän Dianas från hennes nya webbutik Pinkboulevard.se , det finns en massa fina saker finns där.

I går kväll hade jag en stund för mig själv i soffan då jag läste en bok och senare tittade på film, jag och äldsta sonen. Supermysigt! Man är glad de stunder man får stjäla med sina tonårsbarn.

 

 

img_1092vardagsrumrecept-outfit

img_1091vardagsrumrecept-outfit

img_1090Chamois

 

Nu har jag dock funderingar på om jag skall byta denna tapet till en ny från samma märke Mimou och då blir det andra färger på väggen. Denna tapet har suttit här i många år och jag har trivts med den men som sagt förnyelse är alltid kul.

I kväll skall jag och maken gå och lyssna på Bowie på Cirkus, mer makens favorit än min men det blir trevligt iaf:)

Pernilla

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Sidobord HÄR / 2. Poster HÄR / 3. Bordslampa HÄR / 4. Vinställ HÄR / 5. Gungstol HÄR / 6. Timglas HÄR / 7. Lampskärm HÄR / 8. Ljuslykta HÄR / 9. Kudde HÄR

 

About the author

Pernilla

3 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: