mat dryck bakverk PRESS

Cloettas godisnyheter

Written by Pernilla

Nu alla smågodisälskare kommer här lite godisnyheter från Cloetta. Bland Cloettas godisnyheter finns bland annat Malacos nya Crazy Face produkter, härliga grillbilar från Ahlgrens bilar och nya smaker från Läkerol.

 

Malaco Crazy Face

Tre påsar Saltu, Fizzy och Sour innehåller kulor som har mjuk seg konsistens och är fyllda med pulver som ger en överraskande smaksensation. Crazy Face finns även som sega fruktkolor. Sour kolorna vann över Pinapple tyckte jag och barnen.

Sour apple lär bli dotterns favorit som älskar surt

Ahlgrens grillbilar

Här har vi makens favorit som älskar Ahlgrens bilar. Dessa kan man använda som mashmallows bollar och grilla på grillen

passar extra bra att servera de grillade bilarna till glassen! Eller doppa de grillade bilarna i choklad och strössel. Perfekt till barnkalaset:)

Malaco Gott & Blandat Cola

Nu finns populära gott o blandat i smaken Cola. Colasmakande godisbitar i både syrligt sött och lakrits.

Tillhör du dem som gillar colaflaskorna lär du gilla denna. Själv tillhör jag inte dem som gillar cola godiset men blandningen sött och lakrits gillar jag mycket.

Läkerol YUP mix-Saltu Caramel & Salmiak

Nu lanseras YUP Mix med två populära smaker i samma påse. Salty Caramel tillsammans med Salmiak- mina favoriter så detta lär bli min favorit också.

Läkerol Sour Mandarin

En ny fräsh smak till sommaren är här. Jag som alltid har en Läerolask i väskan kommer nog ha denna i väskan denna sommar. Den finns bara som limited edition.

Nutisal Nordic Mix

En blandning av Cashew, mandlar, jordnötter, russin, blåbär och tranbär. Torrostade över öppen låga utan olja. Perfekt till snacks att ha i handväskan som mellanmål eller till lördagsölen.

Hoppas att ni har det bra denna lördag?

Jag landade hemma i soffan igår efter några dagar på Gotland. Väldigt fint väder var det där även om det inte var jättevarmt så var det frisk luft. Nu skall jag strax ut på en promenad ned till gymmet för ett Bodypump pass. Inte särskilt varmt här heller än men det blir nog bättre under dagen om solen får ligga på.

Dottern skall in till gröna lund med några vänner. Årets första besök där, perfekt dag för det.

Ha en fin lördag!

Pernilla

 

 

 

 

 

About the author

Pernilla

1 Comment

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: