Lifestyle

Collect moments not things


 

Vi har gjort så många resor ihop i familjen! Det har varit något som varit viktigt för mig att se till att göra i hop med mina barn. För jag tror på det att man ska skapa minnen tillsammans , att det är viktigt för oss.

Jag och barnen pratar ofta om våra stunder och händelser som vi haft på våra resor. Jag har varit noga med att också alltid fota våra resor som tur är så man kommer ihåg det vi gjort och upplevt vilket jag är glad för.

Eftersom jag inte har några bilder , skolfoton framme i ramar på mina barn tänkte jag att jag kunde skapa något från mina resebilder att ha framme istället. Det känns mer levande när man har sådana bilder på barnen och dessutom påminns vi om våra resor som vi haft till London, Miami och Italien m.m varje gång vi kikar på dem.

Photowall kan man skapa egendesignade tavlor , jag tog då några härliga bilder på mig och barnen från olika resor och satte ihop till en tavla och satte upp på väggen.

Om du vill göra något liknande eller bara beställa något annat från Photowall har jag ett erbjudande till dig som du kan utnyttja.

Med koden pernillaguldkanter2020 får du 25% rabatt!

Kram

Pernilla

About the author

lifessilverlining@gmail.com

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: