Mode

Country Dreams har helgerbjudande och jag har REA shoppat

Written by Pernilla

Om det är något som hör sommaren till så är det att REA shoppa och det har jag gjort nu. I dag gjorde jag och dottern en utflykt till Borgholm och då kunde jag ju inte låta bli att kika in i de butiker jag gillar i stan för att se om de börjat REA.

Jag har en favoritbutik, (eller två men den andra har inte börjat REA än) här i Borgholm. Jag hittade flera fina plagg från märket Custommade där. Du hittar detta klädesmärke även här och hos Country Dreams som för övrigt också har REA erbjudande över helgen med 10% på all REA till och med den 10/7

 

Costummade--juli_20160708_7202

En superskön blus med muddar längst ned , blir perfekt även senare i sommar när jobbet drar igång. Likaså tröjan med en blus i ett, så himla praktiskt och användbart plagg med fina detaljer.

En klänning blev det också, enkel och stilren. Jag plockade på mig plagg av olika märken men det blev bara av detta märke som jag köpte med mig hem.

Det är bland det roligaste jag vet att kunna shoppa på REA på sommaren, dessa kläder jag köper nu, har jag när jag startar sommarsäsongen med nästa år märker jag. Det är så kul att få riktigt fina kläder till väldigt bra priser.

 

 

Costummade--juli_20160708_7204

Costummade--juli_20160708_7217

Costummade--juli_20160708_7210

 

Ett enkelt mönster i två färger är det på denna klänning och med tillhörande underklänning.

Costummade--juli_20160708_7216

En vit blus av ett annat märke blev det också 🙂

Har du REA shoppat något?

Pernilla

 

About the author

Pernilla

1 Comment

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: