Uncategorized

Dag 3-9 med Forever F I T C9 – forever living detox

Written by Pernilla

 

 

 

_Forever-living-FIT-IMG_3900

 

Forever-mat-IMG_4009

 

 

X-force-IMG_3496

 

 

För er som är nyfikna tänkte jag berätta om hur man äter under Forever FIT C9 programmet. Forever living detox kan man kalla det men det är ingen riktig detox utan mer ett program som ställer om vikt och motionsvanor för att börja må bra. Vad skiljer Forever living detox och c9? Det finns ett forever detox program hos Forever living. Att detoxa betyder att man via maten hjälper kroppen att på ett naturligt sätt göra sig av med gifter och slaggprodukter. Och detta gör man bland annat för att få ny energi och stärka sitt immunförsvar – ja, helt enkelt för att komma igång med sin nya livsstil.

En detoxdiet är visserligen inte direkt inriktad mot viktnedgång men många upplever att det bli lättare att kontrollera vikten när man äter en hälsosam och välbalanserad kost som också verkar utrensande.
Med Clean 9 kör man också en kickstart till att få en mer välbalanserad och hälsosam kost men det är ingen utrensning utan bara ett sätt som ställer om kroppen till att äta bättre och bli av med sötsug.

C9
Man kör detta koncept i 9 dagar

Därefter kan man fortsätta med nästa del i programmet Forever FIT 1 där man äter mer men också tränar mer under 5 veckor

sista delen FIT2 går ut på att man tonar kroppen så på 69 dagar om man följer alla delarna kan man få en hel förändring av kroppen med nya bra vanor både gällande kost och träning och förutom viktnedgång och att man tonar kroppen får man mer energi och lyster i huden genom att man får i sig rätt näring.

Under de två första dagarna dricker man proteinshakes enbart samt Aloevera och Forever therm och fibrer. Dag 3 äter man vanlig mat till middagen igen. Det kändes väldigt skönt att börja äta mat igen under dag 3! Men samtidigt gick det faktiskt mycket lättare än vad jag trodde att vara utan mat dag 1 och 2 och jag fick tillbaka mina hungerskänslor! Jag hade inget behov av sötsaker alls som jag annars gärna kan längta efter särskilt på eftermiddagen. Det kändes som en stor vinst. Jag kände mig också mycket lättare i kroppen efter dessa två första dagar.

Oj vad mycket mat jag får äta tänkte jag när jag fick äta mat igen, en måltid på ca 500kcal kändes som väldigt mycket mat!!

I den här tidningen av Hälsa och Fitness kan du läsa mer om hur c9 fungerar.

c9 Forever detox IMG_6511 IMG_6510

Ett hälsosammare liv med mer energi väntar, våga ta steget du också!

Vad kan man uppnå för resultat med C9

Pernilla

Ps Vill du beställa ett paket kan du göra det här genom att logga in med namn o epost följer du instruktioner för beställning.  Om du undrar över något bara maila mig på guldkanter@gmail.com

 

 

About the author

Pernilla

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: