Uncategorized

Dagens outfit

 

Hej på er!

Att hitta passande kläder för jobbet är inte det lättaste nu när det är så varmt. Helst vill man gå i badkläder hela dagen 🙂 Men just idag var det lite svalare ute så det fick bli denna outfit med lite färg. Denna corallröda färgen på kavajen är så fin när man blivit lite brun. Måste dock göra något åt mina mörka ringar under ögonen ser jag:) det är solskador som gjort att jag fått mer pigmentering där som syns lite extra på denna bild. Nåväl lite färg på kläderna kan ju vara bra då.

 

Rean har börjat på Åhlens där jag köpte denna kavaj och T shirt av märket Ichi. Nu kör de 40% rabatt och det finns mycket fint! Du hittar damkläderna här  Kjolen är köpt här  Skor liknande här

I morgon är vi lediga! Lite helgkväll idag

<3

Pernilla

About the author

Pernilla

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: