Uncategorized

Den där frukoststunden

Written by Pernilla

Jag har en vana (ovana) att vakna tidigt om morgnarna. Jag älskar då att gå upp och sätta mig med en kopp och fundera över dagen i lugn och ro.
Sen kan jag också passa på att redigera bilder och planera mina blogginlägg
Nu är det mycket ljusare ute och jag hör fåglarna kvittra utanför. har ni märkt det?
Man blir så glad av det lilla. 
Men det är lätt att jag fastnar för länge framför datorn istället för att också hinna ta en morgonpromenad.
Det är mycket som jag vill hinna med på mina morgnar:)
Det är något speciellt med att känna att man har hela dagen framför sig.
Förr om åren satt jag alltid med morgontidningen, nu blir det bara på sommaren för den hinns inte med. Nyheterna blir från p1 på radion istället. Men det är eg något speciellt med att läsa en papperstidning.
I kväll är det melodifestivalen också. Visserligen var jag inte jätteimponerad av de artister som varit i år med några få undantag men melodifestivalen är melodifestivalen och vi sitter hela familjen samlade och tycker till om vad som är bra och inte.
Nästa helg sitter vi på plats och tittar live och då vill man ju ha sina favoriter på plats så klart.
Glad första mars på er!
XX
Pernilla

About the author

Pernilla

8 Comments

 • God morgon, här har du en till som alltid är uppe tidigt, även lediga dagar. Morgonmys är en bra start på dagen. Även jag har noterat att vi fått ljusare tider. Det känns toppen.

  Ha en bra lördag

 • Åh vad jag vill vara så där morgonpigg o kunna sitta uppe och kontemplera så där vackert som du…
  Jag blir som mest kreativ på kvällskvisten, alltid varit så. Tror vi är antingen eller. Gick en intressant dokumentär om detta m morgonpigga o kvällspigga. Men det känns finare att vara det första! 🙂
  Ha en jätteskön lördag! Kram Lotta

 • Jaa äääntligen kan man känna lite vårkänsla i kroppen! Fågelkvittret är som ljuv musik för öronen nu 🙂 För oj vad man längtar efter ljus efter dessa mörka dagar som varit i all evighet känns det som..och för oss som gillar att fota är det ju ljuset man konstant trånar efter 🙂
  Kram Ulrica
  Ps. Du tar verkligen fina bilder Pernilla!

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: