Inredning

Den perfekta presenten från Pufz design.

Written by Pernilla

 

Den perfekta presenten tycker jag dessa grytunderlägg är!

Dessa grytunderlägg kommer från företaget Pufz. De tillverkar och designar och säljer silikonprodukter. Man kan ta fram en egen design om man vill, bara kontakta dem så hjälper de till!

Dessa grytunderlägg som jag har är med stilrena prints av Svenska fyrar. Jag har valt fyrarna på Öland, Långe Jan och Långe Erik. De får mig att tänka på vårt kära Öland. En perfekt present att ge till någon som också gillar Öland. Men har man en annan kär plats väljer man givetvis dessa.

Inlägget innehåller reklamlänkar.

Knivar Shun Classic hittar du här  

AMT Gastroguss-gryta som rymmer 6,5 L  Hittar du här

Grytunderlägg Öland hittar du här

 


 

Önskar dig en härlig onsdag!

Pernilla

About the author

Pernilla

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: