Inredning

Design renovering av Laminofåtöljen

Written by Pernilla

 

 

 

Dessa Laminofåtöljer är köpta för många år sedan, Laminofåtölj hittar du annars Tex. här hos Rum 21 (annonslänk)

Design renovering av Lamino fåtöljen finns nu på marknaden

Detta är en nyhet som gör mig glad. Jag vill gärna renovera upp våra kära fåtöljer.

 

Swedeses Laminofåtölj har under mer än sextio år varit en älskad favoritmöbel i många svenska hem. Företagets filosofi är att skapa vackra möbler för framtiden och hållbarhet är en självklarhet. Swedese vet att det man älskar, det vårdar man, men ibland behövs ett visst mått av förnyelse.

Helt i linje med företagets hållbarhetstänk och höga kvalitetskrav är den nya tjänsten som startar nu i höst: Swedese Repair. Tapetserare från hela Sverige inbjuds och utbildas hos Swedese för att kunna erbjuda en professionell renovering av Laminofåtöljen. Utbildningen sker i små grupper under tre tillfällen i september månad i fabriken i Vaggeryd, där Lamino har producerats sedan 1956. Med hjälp av originaldelar, unik specialkunskap samt material ur fabriken, kommer de Swedese-certifierade tapetserarna att kunna erbjuda sina kunder en förstklassig renovering, omklädsel eller lagning av sin gamla fåtölj och ge den möjlighet att följa nya generationer.

”Vi vill att våra produkter ska kunna användas i många år, gärna över flera generationer. Därför lägger vi stor vikt vid att tillverka hållbara möbler av hög kvalitet. Vi ser även hållbarhet som en förlängd livstid för våra älskade möbler. Den nya satsningen Swedese Repair är ett sätt för oss att erbjuda våra kunder möjligheten att förnya och långsiktigt ta hand om sina möbler. Swedese Repair är dessutom ett led i vårt pågående strategiska arbete med att möta och utveckla nya affärsmodeller inom framtidens behov av återvinning och hållbar konsumtion” säger Sonnie Byrling, VD för Swedese.

Swedese kommer att hänvisa till de certifierade tapetserarna för omklädning och renovering på sin hemsida och via sin kundsupport. I ett senare skede kommer projekt även att utvidgas med andra omtyckta modeller.

Jag hoppas att detta inte blir allt för dyrt bara för då kommer nog inte så många vilja utnyttja tjänsten.

 

Pernilla

 

 

 

About the author

Pernilla

3 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: