Lifestyle Mode Solglasögon och smycken

Det bästa sommarplagget denna sommar

Written by Pernilla

 

Jag har tre olika omlott- volang kjolar! Älskar denna typ av kjol!

Den går att kombinera med en vanlig T-shirt och ett par gympaskor eller med sandaler eller klackar.

 

Denna kjol såg jag min dotter i en butik på Öland. Vi ville båda ha den men den fanns inte i min storlek och så tänkte jag att jag har ju redan två omlott kjolar redan! Dessutom har jag redan en leo tröja så jag behöver inte något mer Leoplagg heller.  Men jag kunde inte släppa tanken på kjolen och när jag såg den nere i en butik på stan i min storlek, den enda kvar! Kändes det som den pratade till mig liksom:)

Min kjol är av märket Neo Noir och den hittar jag tyvärr inte online. Men liknande Leomönstrad kjol hittar du här och en v ringad vit T shirt hittar du här  Min T shirt är köpt på Oysho i Mood gallerian. Skorna är av märket Pavement och du hittar den på REA här nu

Kaffe på altanen innan jag skulle dra iväg på jobb. Gäller att hålla sig i skuggan!

Solbrillor måste med också såklart! Smycken från Uno de 50.

Vill du se mina andra två omlott- volangkjolar hittar du dem i mina inlägg  här och här

I början av sommaren vet man aldrig vad som blir ens favoritplagg men detta har nog varit mitt helt klart.

Sen måste jag bara tipsa om det absolut bästa plagget att ha under kjolen! Dessa tunna shortstrosor är jag beroende av nu under kjolen, slipper man känna hur låren går i mot varann 🙂 De billigaste och bästa har jag köpt här , köpte ett par liknande i våras i något tjockare kvalitet, helt fantastiska!

Förutom denna kjol har jag haft en klänning jag bott i , som är så sval och skön! Hittade i en butik på Öland.

Har du haft något favoritplagg förutom bikini/baddräkt under sommaren:)

<3

Pernilla

About the author

Pernilla

3 Comments

  • Superfin och du ser så sommarfräsch ut!
    Just nu så lite kläder som möjligt måste jag säga… Pju, jag tycker att det är lite för varmt nu och mår inte så bra av det.
    Shorts o linne eller kjol och linne är det jag använt mest tror jag. Har en del klänningar med, men tom där är en del för varma nu..;)
    Kram Anna

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: