Lifestyle

Det här med vänner och vänskap efter 50

Från party och fest med glitter och glamour till lugnet och landet. Två av mina äldsta vänner och jag var på ena vännens landställe i Moratrakten nu i helgen. Nu bytte jag glitterkläderna på Caféet  i fredags till stickad tröja och tofflor på landet.

Fredagens bubbel ersattes av ett glas rött framför brasan i huset.

Promenader, fika, mat , vin och massor massor av prat! Det är så kul att träffa sina vänner som man känt sedan man var barn, som kan ens historia.

Väldigt trevligt och mysigt!

“A friend is someone who understands your past, believes in your future, and accepts you just the way you are.”

 


Klart vi börjar med att ta lite bubbel, fira att vi ses och att en av tjejerna nu ska bli farmor!

Jag är så glad över att ha mina vänner , gamla vänner som nya vänner! Några har blivit singlar, andra omgifta eller lever med nya partners och andra lever kvar i sina gamla förhållanden. Men vi alla har en historia och mer tid igen.Under småbarnsåren är familjelivet det viktigaste och man hinner inte alltid med att ses så mycket då jobb och barn slukar all ens tid.  Sen får man plötsligt mer tid över igen för sig själv  och de enda småbarnen i ens liv som tar ens tid blir barnbarnen 🤗

Det är så mycket värt att träffas och umgås för det berikar livet så mycket att prata om allt man funderar på , vad som hänt och vad man ser framför sig.

“Friendship is born at that moment when one person says to another, ‘What! You too? I thought I was the only one.”
– C.S. Lewis

 

Kram

Pernilla

About the author

lifessilverlining@gmail.com

2 Comments

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: