Inrednng

Dirty Linen nytt

Written by Pernilla

Min favoritplats när jag jobbar eller bloggar. Den har blivit uppdaterad med en ny kudde från Dirty Linen som jag köpte på deras utförsäljning som de hade i veckan. Jag har länge velat ha en sådan, älskar dessa sammetskuddar. Det blev faktiskt två, den andra är lite mer dusty rose.

img_1211

Du kan beställa Dirty Linen  hos Ellos och nu har de även Cybermonday priser så kanske kan det finns aerbjudande, men annars har de ofta olika rabatter som man kan utnyttja när man vill köpa något till hemmet. De har många märken.

img_1212

 

Dirty Linen har förutom fina kuddar, där sammetskuddarna är mina favoriter och underbar frotté och lakan för alla som älskar Linné framförallt.

Senaste nyheten från Dirty Linen är lakan med ränder som heter Strips och som ser ut så här. De finns i butik från oktober.

ekpr_dirty-linen_miljobild_3695kr_18736

 

Senaste möstret på kuddarna och färgerna är dessaekpr_dirty-linen__0kr_1000000021319

Nu har hemmet fått fin julbelysning, men jag inser att vi behöver ha några nya adventsstakar till barnens rum. De gamla har gjort sitt kan man säga. Egentligen vill man vänta till efter jul då de reas ut men eftersom det är nu vi vill ha stämningsfullt fram till jul lär det nog bli nya nu.

Ha en fin start på veckan!

Pernilla

About the author

Pernilla

2 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: