by Marlene Birger Dagens outfit Mode

Dressad för ny arbetsvecka

Written by Pernilla
Så var det måndag igen och helgen gick väldigt fort , men nu är jag redo för nya arbetstag

Det här fina armbandet kommer ifrån Line by Maria och man kan byta stenar på den som gör att det känns som nytt igen. Det matchar min klädsel idag

 Kofta Odd molly the knit hittar du här Tshirt second day finns i butiken Concept by J2
jeans som är mina favoriter är från mos mosh
Den här fina sjalen från By Malene Birger skulle jag gärna vilja ha och kombinera med också. Den kommer från butiken Isacouture
Nu börjar butikerna få in mycket nytt i butikerna, och längtan efter lite vårnytt i garderoben växer när man ser allt fint som kommer in. Fast jag är inte så snabb av mig utan behöver ofta fundera lite på hur det skall användas och vad det kan passa till fast då hinner ibland vissa saker ta slut så det är baksidan av att inte impulsshoppa:)

Önskar dig en fin måndag!
See You!
XX
Pernilla
Ps. tack för alla kloka och fina ord i mitt förra inlägg. Ett vanligt problem nu för tiden dessvärre, det känns bra att läsa er respons och höra att vi är flera som funderar på detta med kraven som ställs på individen i mångt och mycket. Det förväntas mer och mer av en i takt med att vi blir mer tillgängliga och nåbara, tiden för vila och eftertanke suddas ut allt mer.

About the author

Pernilla

9 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: