Lifestyle

En AW på Soultrain – Café Opera

I går var jag med två jobbarkompisar och Nina på AW på Soultrain – Café Opera i Stockholm. Vi hade bokat ett bord så det var bara att gå och sätta sig och äta lite lätt och ta ett glas vin. Mellan 17-19 var det matplatser sedan blev det dans mitt framför där vi satt.


 

Soultrain för er som inte vet är dit man går när man är ” lite äldre” över 24 år men majoriteten var över 40 skulle jag nog säga.

proppfullt med folk så inget snack om att det finns ett behov av ställe att gå till som ” äldre”

Kul med musik från gamla tider och det var fart på dansgolvet!

Lite dansöser som dansade och konfetti som kastades ut över alla. Dock tycker jag att det blev lite väl fullt med folk efter 20, och då blev det svårt att dansa. Så vid 21 tyckte vi att det inte var så kul längre och drog oss hemåt.

Utanför stod då ungdomarna redo för son kväll ute 🙂

Själv åkte jag hem och tittade på Netflix sån partypingla ör jag haha

Kram

Pernilla

About the author

lifessilverlining@gmail.com

1 Comment

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: