Dagens outfit Mode

En blus till julens festligheter

Written by Pernilla

Älskar julens alla fina festkläder som finns att köpa nu. Även om tillfällena kanske inte är jättemånga så tycker jag om att köpa fina kläder till de tillfällen som är.  Kunde inte motstå denna underbara blus från Mos Mosh i härligt kraftigt rött Viscose tyg. Jag köpte den i butik i vår lilla stad men du hittar den här online 

Inlägget innehåller reklamlänkar.

Supersnygg till ett par vanliga byxor som dessa som är mina vardagsfavoriter från Lindex! Prova dessa byxor om ni inte har gjort det, sååå sköna och välsittande!

Annars kan man ha en skinnkjol till också tänkte jag. Även ett par sammetsbyxor som dessa från Lindex har jag provat till och det var snyggt det också.

 

Letade efter de rätta smycken och där jag köpte blusen fanns även det fina röda halsbandet. Ringen har jag fått i gåva förra året. Örhängena finns hos Pipols Bazaar.

Eftersom rött är en färg som kommer vara populär hela året kommer jag säkert ha glädje av denna blus även efter julen. När jag var i Italien i september var Italienskorna klädda i rött från topp till tå, ursnyggt!

Har ni sett något vackert Luciatåg idag? Jag tittade på luciamorgon på TV och drack kaffe med pepparkaka till i morse. Det är verkligen stämningsfullt med Lucia tycker jag.

Önskar dig en fin Luciakväll!

XX

Pernilla

 

 

 

About the author

Pernilla

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: