Inredning Inredning och blommor

En doft av jul och rabattkod till dig på fin inredning

Written by Pernilla

 

Jag vet att många redan nu plockat in adventsljustakarna. Själv väntar jag med det till första advent nästa vecka. Men lite juldoft har jag tagit in som skall hjälpa mig att skapa lite julstämning här hemma. Jag älskar doften av hyacinter

 


Har ni sett de fina små ljuslyktorna från Cultdesign?  De är små ljuslyktor som man gör själv och finns hos Ruth och Greta här

 

Det fina fatet som jag lagt frukt på men som också kan användas för sallad och annat kommer också från CultDesign och butiken Ruth och Greta

 

Nu kan jag i samarbete med Ruth & Greta ge dig en rabattkod på 15% när du handlar hos dem.  Ange koden RGS17 i kassan när du beställer.

 

Nu skall jag gå till idrottshallen och sitta i sekreteriatet under sonens match. Vi får hoppas att jag inte missar notera ett mål eller så 🙂 jag har aldrig suttit där förut. Sen skall jag ned på stadens julmarknad och insupa lite julstämning. Julen börjar ju faktiskt att närma sig.

Önskar dig en fin söndag!

Pernilla

 

About the author

Pernilla

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: