Recept

En fredagsdrink med Aperol spritz

Written by Pernilla

Aperol Spritz

världens enklaste och godaste drink är Aperol Spritz som du får om du blandar;

1 del soda

2 delar Aperol

3 delar Prosecco

lägg i is och en apelsinskiva

 

image

 

image

Så här god ser den ut när den är klar.

Tankarna går till en härlig uteservering i Italien.  Fast den är inte så dum här hemma medan jag gör ordning middagen heller. Läskande god.

Ha en underbar fredag!

❤️

Pernilla

 

About the author

Pernilla

3 Comments

  • Ja , ser jättegott ut , har aldrig gjort den men det borde jag nog klara Känns lite extra lyxigt istället för ett glas vin på fredagskvällen Ja jag såg ditt svar , jättesugen en sån kamera men vacklar lite om jag ska lägga pengar på en ny och bättre Canon istället … Hm svårt och förstås två olika användningsområden .. Ja Vaccinia är mitt företag som jag startade ihop ned en kollega i våras , superkul !
    Ha en fin helg , kram Anna

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: