Inredning mat dryck bakverk

En fredagshälsning från mästerkocken Edin Dzemay

Written by Pernilla

 

Så skön fredagskänsla jag har idag. Solen skiner, långhelg och jag har varit och kört mitt roliga träningspass som gör att man kommer i bra fredagsstämning. Dessutom känns det så skönt i kroppen efter att man tränat och duschat. Man kan liksom med gott samvete hälla upp lite vin:)

Denna fredag fick jag dessutom ett trevligt bud hem med  goda ostar och kex på en väldigt fin skärbräda. En skärbräda som funkar precis lika bra som ostbricka eller vad man nu vill ha på den.

 

Barnen är bortresta på Innebandy cup och annat så det är jag och maken solo i kväll:) Lite ovanligt. Jag har dukat upp fint och sitter nu och väntar på att han skall komma hem från sitt träningspass, han spelar bordtennis.

 

Jag har redan tjuvsmakat på ostarna och de är så goda!  Tryffelbrie från Falbygden, oj vad god!!

Men Manchego D.O. Valdehierro oh my vilken god ost! Det var tur att jag tränade innan 🙂 Perfekt ihop med vårt nya favorit vin från Kalifornien- Apothic.

 

Det är prisbelönta mästerkocken Edin Dzemay som designat denna skärbräda/serveringsbräda i europeisk bok i samarbete med Sagaform. Träslaget är skonsamt mot kniven. På ena sidan kan man skära , hacka mat och det finns en ränna som göra att vatten rinner av och brickan hålls torr och fin när man arbetar. Andra sidan är bra för uppläggning T.ex. Du hittar den bland annat här

 

Nu skall jag njuta av denna fredag.

 

Önskar dig en härlig långhelg!

Pernilla

About the author

Pernilla

1 Comment

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: