bloggevent kvinnan i fokus herrgård resa Resa

En Frukost

Written by Pernilla
Men inte vilken som helst! Utan en riktigt lyxig sådan med härligt umgänge till dessutom. Söndagens frukost på Krusenberg 

två söta tjejer Diana och Lotta 

Här sitter jag med en stolt nybliven mormor. Så himla söt liten pojke som Helena blivit mormor till. Vi är ju i den åldern nu Helena och jag att ens vänner inte blir mammor utan mormödrar/farmödrar 🙂 Fast jag blev mamma sent så för mig dröjer det några år till.

Lena ,gott för själen, en riktigt härlig tjej , som jag också var så glad av att träffa där även om tiden att prata med alla var lite knapp
 Jag och Catharina Hurtig  (bild lånad av house of Adela) .Catharina väntar barn när som helst tror jag. Kan man ha en mer perfekt mage, inte ett kilo extra någonstans på kroppen heller. Jag såg lite annorlunda ut i slutet av min graviditet kan man säga:)

Fråga har kommit på min klänning från Indiska som jag hade på mig på kvällen hur den ser ut, den är lite svår att se på bilden.  Tyvärr hittar jag den inte i webshopen men den heter HADIA och kostar 399kr , finns i butikerna.

Tusen tack för tipsen om bildlagring också!

XX
Nilla

About the author

Pernilla

11 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: