Dagens outfit Mode

En grön outfit med matchande mobilskal

Written by Pernilla

En grön outfit med matchande mobilskal

 

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ideal of Sweden och bubbelroom

Gillar du grönt?

Jag skulle för några år sedan aldrig köpa något grönt men har nu fullkomligt kärat ned mig i grönt. Denna gröna färg som jag har på tröjan piggar ju verkligen upp vilken outfit som helst. Matchar min outfit med mobilskalet från Ideal of Sweden så snyggt också. Det är så kul att man kan matcha mobilskalen med kläderna nu förtiden.

Jag har också fått hem min mobiltelefon väska som är så supersmart! ( jag har redan ett i sammet som jag visade er här ) Man kan ha bankkort i och med en magnet hålls telefonen på plats. Sen är det en liten rem som sitter fast i skalet som man kan ha runt handleden vilket gör att man slipper hålla i telefonen.

Det är ju väldigt ofta som man vill bara ha mobil och kreditkort / körkort med sig och då är denna perfekt! Missa inte att med koden : guldkanter – får ni 20% rabatt! Ni kan beställa hoss Ideal of Sweden här

Min outfit  nedan matchar mina mobilskal bra ellerhur? Den kommer från Zara. En fuskmockakjol i svart och en grön tröja. Skor i sammet från Steve Madden finns på rea just nu här

 

 

Nu skall jag göra mig klar för ett träningspass på gymmet tillsammans med sonen.

<3

Pernilla

About the author

Pernilla

1 Comment

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: