Uncategorized

En hälsning från Öland med Olympus Pen

Written by Pernilla

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Jag har fotat lite med min Olympus Pen kamera och det blir riktigt bra bilder. Jag vill dock ha ett nytt objektiv som är bättre för just miljö och vybilder.

Porträttbilderna blir väldigt bra dock tycker jag med detta objektiv.

Otroligt enkel och smidig är kameran. Men allt har jag inte lärt mig med den, den är inte helt lätt att sätta sig in i hur den fungerar. Men otroligt skön att hantera.

Borgholm-_20160709_7324

Borgholm-_20160709_7328

Borgholm-l_20160709_7325

 

 

Vi var inne i Borgholm och åt en god middag och kvällen var ljummen och klar när vi var där. En perfekt sommarkväll.

Nu fortsätter vi våra lata dagar här på ön

Ha en fortsatt fin sommar där du är!

Pernilla

 

 

About the author

Pernilla

6 Comments

 • Hej Pernilla!

  Eftersom Öland är ”din ö” tänkte jag höra om du har några tips om man bara åker över till Öland över en dag (och inte vill ligga på stranden hela tiden). Någon fint naturplats, matställe/restaurang, mysig strand (vi har alltid åkt till Böda förr i tiden när jag var på Öland, men det finns ju en massa andra ställen också!), café – ja, något man inte bör missa helt enkelt!

  Ha en fortsatt skön sommar!

  Kram Pernilla

  • Oh ja det finns mycket! Men åker ni bara över en dag kan det bli långt att åka till Böda om ni kommer från Kalmar. Gårdby på Södra Öland är jättemysigt ställe där man kan shoppa o fika. I Färjestaden finns pParadisverkstan. Åker ni norr över tycker jag ni skall bada i Äleklinta( men det är stenstrand o ej långgrunt) köpingsvik är sandstrand inte lika fint som Böda men ändå väldigt fint. Agnes Cafe ligger lite mer Norrut men är ett jättemysigt gårdscafe med lite Shopping. Himmelsberga museum är jättemysigt cafe. Solliden har mysigt cafe och där kan man titta på Borgholms slottsruin och Solliden där Kungafamiljen är nu. Hoppas något av detta passar er med vad ni vill göra? Kram

   • Tusen tack för dina tips! Visst skulle man behöva fler dagar på Öland, roligast är ju egentligen att bara åka runt och upptäcka allteftersom. Men har man begränsat med tid är det guld värt att få lite fina tips och ha klart för sig i förväg vart man ska ta vägen!

    Ha det bra!

 • Så fina bilder! Hade ju hoppats på att vi också skulle haft ett sommarställe att åka till men det kanske blir till hösten…
  Ha nu en fortsatt skön semester! Kram Suss

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: