Inredning

En höstoutfit eller två

Written by Pernilla

 

Topshop MURCIA Ankelboots black / Blouse / Zip Crepe Cuff Jogger / Down-Town Jacket / Klänning

 

Nu har min garderob plötsligen minskat på kläder att kunna sätta på sig. Har ni också upptäckt att utbudet av kläder i garderoben liksom minskar:) när vi kommit in i september.Även om garderoben är PROPPfull så har jag inget att sätta på mig. Så det är dags att rensa gissar jag:)

Jag kikade runt lite och såg att Ellos faktiskt börjat ta in Ilse Jacobsen och Odd Molly som märken. Jag gillar Ilse Jacobsens klänningar och blusar. Bra att kunna använda sin rabattkod som man ofta får på detta om man kan.  Jag såg att de hade 30% tom söndag på valfri vara just nu.

Tycker också det är snyggt med byxor med mudd nedtill. Ett par i denna färg skall jag nog skaffa mig och kan tänka mig att använda dem till denna blus från By Malene Birger

Bby Q56375078_631_main

Och denna nyckelring vill jag också ha. En perfekt present att ge bort också! Kostar 350kr

Så här kan jag tänka mig vara klädd en ledig dag- lite leasure

Har du börjat kika på höstnytt än?

Nilla

About the author

Pernilla

5 Comments

  • Fina kläder och lagom sköna ser de ut att vara. jag har kikat lite men inte handlat ännu. Håller med om att det inte finns något att ta på sig. Kraaam Pia

  • Gillar verkligen blusen, den lite mer classy och stilrena looken som jag behöver få in mer i min bågnande garderob. Trött på ryshpysh, men vet inte ens var jag ska börja min utrensning! Haha! 🙂
    Kram på dig vännen!

  • Gillar verkligen allt, och framförallt klänningen. VAr inom stan här hemma igår, och ja jag skulle kunna handla hur mycket som helst, finns ju jättemycket fint just nu. Men man får ju hejda sig lite. 🙂 Kramizz och ha en jättefin Fredag/Laila

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: