En kameraväska till mig

Ja då var man ett år äldre igen. Jag hyllar så klart varje år, varje år som jag får med hälsan i behåll.

Jag önskade mig en kameraväska till min Olympuskamera och fick denna fina. Mjukt foder i rosa skyddar kameran, det finns mobiltelefonfack också inuti. Olympus har många roliga kameratillbehör till sina OlympusPen kameror. Denna väska finns även i rosa som du hittar här

Hade bror med familj och min pappa, barnen och äldsta sonens flickvän här  på lunch och tårta. Tårtan är denna klassiska som du hittar recept på här

 

 


 

 

Denna sallad var väldigt god som vi serverade till grillad kyckling och lite annat gott. Får återkomma med recept påden senare.

Önskar dig en fortsatt fin söndag!

<3

Pernilla

 

About the author

Pernilla

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: