Dagens outfit Mode

En kvälls- outfit med vida byxor

Written by Pernilla

Jag tycker det är kul att få klä upp mig lite nu och då, beroende på om det är en kväll eller dagfest blir outfiten olika.

Denna kväll blev det ett par vida byxor härifrån som nu finns på 35% rabatt såg jag tillsammans med en top från samma märke- In wear, denna top heter Reesa och jag köpte den på Åhlens men den finns inte i deras webbutik.

Svarta skorna med öppen tå är gamla men liknande finns här

 

Outfit vida byxor

Andra snygga toppar som man kan kombinera med dessa byxor eller andra vida byxor är denna från Filippa K och denna från By Malina

Det är väldigt snyggt mode nu med dessa vida byxor. Man kan ha som en pyamas med kavaj och vida byxor ihop men detaljerna till gör skillnaden.

 

Men visst har vi fantastiskt väder nu! Man tror ju att det bara kommer fortsätta så, jag hoppas att det gör det, älskar sol ljus och lagom med värme! Tydligen håller sommarvärmen i sig också ett tag till.

Maj och juni känns som en lång period med många fester och trevligheter så vackert väder gör ju allt lite trevligare. Visste du att det är Picnicens dag idag förresten? Jag hörde det på radion. Varje dag verkar vara tillägnad någonting nuförtiden.

Nu skall jag skjutsa sonen till sin flickvän.

XoXo

Pernilla

About the author

Pernilla

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: