Inredning Inredning mattor

En lampa på plats

Written by Pernilla

Så har det kommit upp en lampa vid soffan också. Bra att ha när jag sitter där och läser eller bloggar som jag ofta gör. Slötittar lite på nyheterna eller något program med datorn i knät, så ser det ofta ut för mig. Då känns det bra att ha lite bra belysning där också.

Lampan är av märket By Rydens som har många snygga lampor och jag har köpt den hos Ellos (adlink) och med 20% rabatt som de hade på heminredning då när jag köpte den. Ellos har ju ofta rabatter så då är det bra att passa på.

 

 

Nu har våren kommit enligt meteorologerna, en vecka tidigare än vanligt tydligen. Men häromdagen snöade det för fullt och då kändes det inte som vår men nu skall det bli varmare dagar snart igen, väldigt typisk svensk vår med andra ord.

Pernilla

 

About the author

Pernilla

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: