Inredning

En måndag med lite smått och gott och bra ljud

Written by Pernilla

Bara för att det är måndag skall man väl inte ha tråkigt? Måndagsmys kan man väl ha, särskilt en dag som denna.

Nu kom vintern hit. Stora vita snöflingor som täcker marken. Jag fryser som bara den nu, vill tända både ljus och brasa här hemma men det får räcka med ljus idag. Värmer mig också med en kopp te, jag testar ”or tea” som är ett kvalitets te från Japan och som har så fina illustrationer på påsarna och burkarna. Har du testat det?Doftljuset som heter Afternoon tea från K Lundkvist är tänt också för att riktigt komma i stämning:)
Sudio

 

image

 

Hörlurarna vid datorn är från Sudio och de har ett perfekt ljud! De är svensktillverkade och gjorda i så snygg design. De finns i flera modeller och färger. Jag har valt de som heter TVÅ för att jag gillar den modellen med öronsnäcka istället för den som kallas för ”in air”. Nu kan jag lyssna på mina webbutbildningar och se filmer på Netflix ostört via datorn samtidigt som familjen kikar på annat på TV . Så fungerar det hemma hos oss:) alla är samlade med varsin dator/iphone/ipad och en del tittar på TV andra roar sig med sin mobila enhet Haha. De går att beställa dem här

image

Har ni ätit den här supergoda lakritskolan ” Himmelsk lakrits” från Chokladfrabriken? Det är verkligen inget man får köpa hem för ofta.

image

Ja ni ser , jag har laddat upp för ett riktigt måndagsmys.

Happy Monday!

Pernilla

About the author

Pernilla

2 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: