Uncategorized

En outfit och tre tillställningar- klänning från Ilse Jacobsen

Written by Pernilla

En helg fylld av festligheter då behöver man en ny outfit. Köpte mig en klänning från Ilse Jacobsen, det märket tänker man mest på gällande regnkläder faktiskt men nu har jag hittat flera andra snygga plagg i bra prisklass från detta märke som denna klänning T.ex.

Stövletterna har jag köpt ett tidigare år, minns inte var men eftersom det är högaktuellt med fransar i år passar det extra bra med dessa nu också. Ett snyggt halsband från Icon hittade jag i Marsstrand när jag var där förra helgen, passar perfekt till denna outfit.

 

Ilse-Jacobsen-20160422_5426

 

Ilse-jacobsen-outfit-20160422_5455

Jodå nu är jag redo för middag på Fotografiska. En middag med makens kunder i går kväll, Idag skall vi på brunch för att fira maken som nyligen fyllde år och i morgon är det också middag hos vänner. En helg fylld av festligheter.

Men nu först skall jag iväg på ett träningspass- Tabata så jag får plats mer med gottigheter:)

Vad skall du hitta på denna lördag?

Pernilla

About the author

Pernilla

3 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: