Inredning och blommor

En påse godis

Written by Pernilla

 

Nya blommor både ute och inne.

När vädret är som det är nu, känns det så himla bra att göra fint i trädgården. Jag njuter verkligen av att sitta ute med en sjal på axlarna och en kaffe i handen och låta solen värma ansiktet i den friska septemberluften.

Varje vecka brukar jag köpa nya snittblommor, det är lite som smågodis att köpa till helge när jag köper blommor. Jag blir glad över vackra blommor. Konstigt det där vad blommor och naturen kan göra gott för själen egentligen. Vad är det som gör att man mår så bra av det egentligen?

 

image

 

image
image
image

Nu har vi sett klart på serien Downtown Abby och det är som alltid lite sorgligt när en serie slutar. Jag har sjunkit in i den världen och kopplat av och underhållits varje kväll under en lång tid. Sen när den är slut blir det så tomt. Serier är lite som att läsa en bra bok tycker jag. Nu har vi kastat oss in i en ny serie, och jag hoppas jag tycker lika bra om denna som Downtown Abby även om det är en helt annan typ av film.

Har du tips på en bra serie?

 

❤️

Pernilla

About the author

Pernilla

3 Comments

 • Färska blommor är alltid härligt och fint att ha hemma. Är lite bortskämd med detta eftersom gubben jobbar i den branschen. Jag ser just nu också på Downtown Abby själv. Inget gubben gillar att kolla på. Men en serie som vi gillade båda två var Marcella på Netflix..
  Kram Mamma C

 • Är med en sucker för blommor!
  I helgen fick jag tag på fantastiskt mörkblå gladioler… Så ståtliga och maffiga!
  Ja, de är riktiga chihöjare:)

  Sorry, dålig på det där med serier… Så har inga bra tips.
  Däremot har jag fastnat för inredningsserien Rum för dig… Riktigt bra tycker jag 🙂
  Kram Anna

 • Jag har tittat på en 8-9 avsnitt av Reign, den om Maria – Queen of scots. Vackra kläder o intriger förstås, gillar den! Annars är Once upon a time en mysig serie med sagotema eller hur man nu ska förklara… 😉 kram

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: