Inredning vardagsrum

En soft dag

Written by Pernilla

Skönt när man får en extra dag på helgen. En dag helt utan måsten.Julen är utstädad, och hemmet är städat. Jag har tränat tre dagar redan denna vecka och i morgon blir det också träning så jag behöver inte gå iväg till gymmet heller.

Vi har storhandlat redan och tvätthögen är genomtvättad.

Jag får sitta i lugn och ro med mina glittertofflor och bläddra i en tidning denna morgon. Vilken ovanlig dag haha. Men så skönt. Nu har jag iof packning att göra för en trevlig resa på måndag och det finns alltid pappershögar som skall genomarbetas, men den högen får nog vänta så koncentrerar jag mig på packningen istället och tar en promenad i det friska vädret.

 

 

 

 

 

 
image

image

Pernilla

About the author

Pernilla

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: