Inredning och blommor mat dryck bakverk

En söndag

Written by Pernilla

En ny blomma på mitt vitrinskåpet, lite mer vår i denna blomma än rumsgranen som hade sin plats där förut. Längtan efter att plocka in färg har börjat komma nu. Rosa är ju dessutom stort i vår, jag gillar rosa detaljer i hop med det gula/guldiga det gör det mindre ”gulligt” och sockersött som jag annars har svårt för annat än i flickrum.

 

IMG_8282 vardagsrum

 

Idag blir det en dag med shopping ihop med dottern som behöver fylla på i garderoben:) . Kanske inte så ovanligt behov haha. Jag ser det också som en chans att få lite umgängestid med min annars lite frånvarande dotter. Hon tillbringar mest tid på sitt rum ihop med vännerna via telefonen. De gör allt ihop via telefonen där de är uppkopplade ihop via webbkamera, snapchat mm.

Herregud vilken förändring sedan mobilerna kom in i våra liv. Nu umgås man över nätet konstant.

Hon hämtar upp mat och sätter sig på rummet och äter med sina vänner 🙂 kommer bara ned för att hämta upp saker. Som tur är har hon träningen så hon umgås mycket med sina vänner fysiskt så och i skolan får de inte ha sina telefoner vilket känns väldigt bra. Vi är noga även  hemma med att inte ha telefonerna vid matbordet och att alltid äta middagen ihop och prata om dagen.

Sen krockar middagstider med träningstider givetvis men alla som inte är iväg på träning äter ihop.

Söndagar brukar jag också ta fram söndagsfika. Nu har jag goda choklad och mint smör kakor hemma från Franks

Perfekta för chokladälskaren. Min familj gillar bäst chokladkakor med chokladbitar i , jag själv gillar mest vaniljkakor men till kaffet passar choklad och mint väldigt bra.

IMG_8279

 

Ha en fin söndag!

Pernilla

About the author

Pernilla

3 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: